Roompot Weerterbergen

Roompot Weerterbergen

Groepsaccommodatie Limburg tot 14 personen huren? Dat kan in Weert en wel bij Roompot. Ideaal voor familie- en vrienden groepen.

roompot banner

Een uniek vakantiepark in Weert.

Het vakantiepark Roompot Weerterbergen is gevestigd in het prachtige Weert. Het Limburgse vakantiepark is gelegen in een natuurrijk gebied en aan een recreatiemeer. Het is dan ook een populair park onder stelletjes, gezinnen en grote groepen. In de nabije omgeving is dan ook voldoende te beleven, zoals een bezoek aan een pretpark of een grote stad. Vanzelfsprekend kan de vakantieganger er ook nog voor kiezen om de natuurrijke omgeving te gaan verkennen.

Omgeving Roompot Weerterbergen

Vlakbij de Limburgse plaats Weert is het unieke vakantiepark Roompot Weerterbergen met subtropisch zwembad gevestigd. De bosrijke locatie is ideaal voor liefhebbers van fietstochten en natuurwandelingen. Er zijn ook andere mogelijkheden, zoals een uitstapje naar Eindhoven. Dat is vooral een aanrader voor shopliefhebbers. Gezinnen met kinderen raden wij aan om één van de attractieparken in de omgeving te bezoeken, zoals de Efteling en Bobbejaanland. Als jij een groepsaccommodatie met familie of vrienden hebt geboekt en jullie wel een een biertje lusten, dan kan je de Brouwschuur bezoeken. Een proeflokaal in Weert met heel veel biersoorten.

Roompot Weerterbergen steiger

Faciliteiten Roompot Weerterbergen

Het vakantiepark Roompot Weerterbergen is voor alle soorten vakantiegangers geschikt. Zeker ook voor familie- en vrienden groepen. Er is dan ook veel te doen en te beleven in het Limburgse vakantiepark. Er moet gedacht worden aan een subtropisch zwembad, een golfslagbad, bowlingbaan, minigolfbaan en een recreatiemeer. Roompot Weerterbergen biedt je eveneens de kans om een fiets te huren, te gaan kanoën en zelfs te gaan vissen. Overigens zijn niet alle faciliteiten gratis, maar over het algemeen liggen de prijzen laag.

Roompot Weerterbergen zwemparadijs

Kinderen kunnen genieten van allerlei activiteiten. De kinderclub is tijdens de vakantieperiodes beschikbaar. De kinderen kunnen dan deelnemen aan activiteiten, zoals sporten of tekenen. In het vakantiepark zijn ook nog meerdere speeltuinen te vinden. In de ChillZone is het voor de wat oudere kinderen mogelijk om te gaan gamen en andere kinderen te leren kennen.

Roompot Weerterbergen minigolf

Horecagelegenheden

Er zijn diverse horecagelegenheden beschikbaar in het Limburgse vakantiepark Roompot Weerterbergen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een hapje te gaan eten in het buffetrestaurant of het altijd gezellige eetcafé. Er is tevens een pannenkoekenhuis te vinden op het park. Daar blijft het zeker niet bij. Roompot Weerterbergen beschikt tevens over een sportcafé, een pizzeria en een snackbar. Het is ook mogelijk om een bezoekje te brengen aan de supermarkt op het vakantiepark en zelf te gaan koken in de accommodatie.

Roompot Weerterbergen restaurant

Groepsaccommodaties op Roompot Weerterbergen

Er worden luxe groepsaccommodaties Limburg aangeboden bij Roompot Weerterbergen. Het gaat om een groepsaccommodatie voor 10 of 14 personen. De 10-persoons groepsbungalow is 148 vierkante meter groot en beschikt over vier slaapkamers en drie badkamers. De 14-persoons groepsaccommodatie is 176 vierkante meter groot en beschikt over vijf slaapkamers en drie badkamers. Daarnaast kan de bezoeker in deze grote groepsaccommodatie Limburg genieten van een privé sauna. Ideaal voor iedere vrienden- of familie groep.

Adres

Roompot Weerterbergen, Trancheeweg 7, 6002 ST Weert.

Heerlijke Huisjes Groepsaccommodaties banner