Roompot Maasresidence Thorn

Roompot Maasresidence Thorn

Luxe groepsaccommodatie Limburg 12 tot 20 personen huren? Kijk dan eens naar de mogelijkheden bij Roompot Maasresidence Thorn. Een luxe vakantiepark Limburg met overdekt zwembad en fietsverhuur.

roompot banner

Prachtig park nabij de Maasplassen.

Roompot Maasresidence Thorn is een prachtig vakantiepark in de provincie Limburg. Ideaal voor vrienden- en familie groepen. Het park ligt nabij de Maasplassen en staat vooral bekend om zijn luxe accommodaties. Roompot Maasresidence Thorn beschikt over meerdere luxe groepsaccommodaties. Zelfs voor groepen van 20 personen. De natuurrijke omgeving biedt bezoekers de kans om te genieten van lange wandelingen of uitdagende fietstochten. Het is tevens mogelijk om een elektrische fiets te huren en een bezoek te brengen aan het Koningsteen natuurgebied.

Roompot Maasresidence Thorn grote tuinen met speeltuin

Omgeving Roompot Maasresidence Thorn

Het vakantiepark Roompot Maasresidence Thorn is gelegen in Limburg, Thorn, wat veel voordelen heeft. Diverse bekende bezienswaardigheden zijn namelijk gemakkelijk bereikbaar, bijvoorbeeld het Drielandenpunt en de grotten in Valkenburg. Het is ook een mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de historische stad Maastricht of het attractiepark Toverland. De liefhebbers van winkelen raden wij aan om af te reizen naar de Designer Outlet in Roermond, waar jij bekende kledingmerken kan aanschaffen met een mooie korting.

Roompot Maasresidence Thorn jachthaven

Faciliteiten

Het luxe vakantiepark Roompot Maasresidence Thorn biedt tal van faciliteiten aan. Het is bijvoorbeeld een vakantiepark Limburg met fietsverhuur, waaronder elektrische fietsen. Een ideale locatie om een fietsvakantie Nederland te boeken. Het is in de zomermaanden ook leuk om af te reizen naar het MRT Beach of een tocht te maken over het water in een sloep. De bootjes zijn beschikbaar voor enkele uren of een hele dag. Het zwembad is overdekt en het gehele jaar geopend voor de bezoekers van het vakantiepark Roompot Maasresidence Thorn.

Horecagelegenheden

Nabij de jachthaven het vakantiepark is het restaurant Humphrey’s Thorn te vinden. Het is een hip restaurant met een heuse lounge en een prachtig terras met uitzicht over de haven. Lunchen en dineren is een optie in het restaurant. Je kan vanzelfsprekend ook binnenlopen voor een kopje koffie of een cocktail. Humphrey’s Torn biedt eveneens afhaalmaaltijden aan, zodat je gewoon in de accommodatie kan genieten van één van de heerlijke gerechten.

Roompot Maasresidence Thorn gezellig borrelen

Groepsaccommodaties Roompot Maasresidence Thorn

Er worden verschillende luxe groepsaccommodaties aangeboden in het vakantiepark Roompot Maasresidence Thorn. Het is voor groepen mogelijk om een keuze te maken uit accommodaties voor 12, 16 of 20 personen. De 12-persoons groepsaccommodaties beschikken over zes slaapkamers en drie badkamers. De 16-persoons groepsaccommodaties tellen acht slaapkamers en vijf badkamers. De grote 20-persoons groepsaccommodatie Limburg beschikt over tien slaapkamers en zes badkamers. Ideaal voor luxe vakantie Limmburg met een grote groep. Alle groepsaccommodaties op dit vakantiepark in Thorn hebben een wasmachine tot hun beschikking. Dat maakt deze luxe groepsaccommodaties bijvoorbeeld aantrekkelijk voor een familie vakantie Limburg met kinderen.

Adres

Roompot Maasresidence Thorn, Meers 30, 6017BD Thorn

Heerlijke Huisjes Groepsaccommodaties banner