Resort Arcen

Resort Arcen

Luxe groepsaccommodatie Limburg 10 tot 20 personen huren? Kijk eens bij het aanbod van Resort Arcen. Dit is een luxe Roompot vakantiepark Limburg, Arcen, met overdekt zwembad.

roompot banner

Resort Arcen, vakantiepark Noord Limburg jong en oud

In het noorden van Limburg zijn er diverse fraaie vakantieparken te vinden, waaronder het Resort Arcen. Het park van Roompot heeft veel te bieden en is een geschikte vakantiebestemming voor alle soorten reizigers. Geniet van een ontspannen vakantie in een natuurrijk gebied, ga actief sporten of ontdek één van de steden in de omgeving. Het Resort Arcen is een geschikt vakantiepark voor jong en oud.

  Resort Arcen zwembad

  Omgeving Resort Arcen

  Een van de grootste pluspunten van Resort Arcen is de locatie. Het bungalowpark is gevestigd nabij de Duitse grens, waardoor er verschillende mooie uitstapjes kunnen worden gemaakt. Arcen ligt dus heel centraal. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een bezoek te brengen aan Düsseldorf. Je kan jezelf eenvoudig de gehele dag vermaken in de historische Duitse stad. Echter is het ook een optie om in Arcen te blijven. Kies voor een wandeling door de kasteeltuinen of breng een bezoek aan het befaamde thermen in de Limburgse plaats. Vanzelfsprekend kan er in de omgeving ook worden genoten van fraaie wandeltochten en fietsroutes.

   Resort Arcen recreatiemeer

   Faciliteiten

   Een onvergetelijke vakantie beleven kan ook gewoon op het Resort Arcen. Dit Roompot vakantiepark Limburg, beschikt over een overdekt zwembad, een minigolfbaan en verschillende sportvelden. Daarnaast is het mogelijk om te gaan vissen op het park of een spelletje te spelen op de jeu de boules baan. Er is ook aan de kinderen gedacht op het Resort Arcen. De kinderen kunnen zich vermaken op de kinderboerderij of in de speeltuin. Er is tevens een overdekte speelruimte beschikbaar en die is het gehele jaar door geopend voor de bezoekers van het Resort Arcen.

    Resort Arcen minigolf

    Horecagelegenheden

    Het Resort Arcen beschikt over een eigen supermarkt, waardoor de vakantieganger eenvoudig inkopen kan doen op het vakantiepark. Daarnaast is er een groot restaurant beschikbaar met een ruim opgezet terras. In het café kan er een drankje worden genuttigd, terwijl je bij de snackbar kan aankloppen voor een snelle hap of een maaltijd. Vanzelfsprekend zijn er nog restaurants te vinden in de omgeving van het vakantiepark in Noord-Limburg.

    Resort Arcen restaurant

    Groepsaccommodaties op Resort Arcen

    Groepen kunnen een keuze maken uit verschillende accommodaties op het Resort Arcen. De 10-persoons groepsbungalow is 200 vierkante meter groot. De bungalow, type luxe groepsaccommodatie Limburg, beschikt over vijf slaapkamers, drie badkamers, een afwasmachine en een eigen parkeerplaats. De 12-persoons groepsbungalow is even groot, maar telt zes slaapkamers en vier badkamers. De 20-persoons groepsaccommodatie heeft tien slaapkamers, tien badkamers, een parkeerplaats en een afwasmachine. Deze grote groepsaccommodatie in Arcen is maar liefst 400 vierkante meter groot. Een vakantiehuis grote groep Limburg welke bijvoorbeeld ook door 18 of 19 personen gehuurd kan worden.

     Resort Arcen speeltuin

     Adres

     Resort Arcen, Dorperheideweg 12, 5944 NK Arcen.

      Heerlijke Huisjes Groepsaccommodaties banner