Résidence Klein Vink

Résidence Klein Vink in Arcen.

Groepsaccommodatie Limburg tot 16 personen te huur bij Vakantiepark Résidence Klein Vink. Dit is een Roompot vakantiepark in Noord-Limburg met speeltuin, binnenzwembad, sauna en Turks stoombad. Er zijn veel mogelijkheden sport- en spel. Dat maakt dit een aantrekkelijk park voor een vrienden- of familieweekend Limburg.

landal in het bos banner

Vakantiepark Résidence Klein Vink, Noord-Limburg

In het Limburgse Arcen kan de vakantieganger helemaal tot rust komen. Het vakantiepark Résidence Klein Vink is gelegen in Noord-Limburg en de ideale uitvalsbasis voor alle soorten vakantiegangers. En zeker aantrekkelijk voor familie- en vrienden groepen. Ontdek de natuurrijke omgeving op de fiets of kies toch voor een wandeltocht. Natuurlijk kan er ook een stad of een bezienswaardigheid in de omgeving worden bezocht. Echter hoeft de bezoeker het Résidence Klein Vink niet te verlaten voor een fijne vakantietijd, want dit vakantiepark met zwembad en speeltuin in Limburg beschikt over verschillende vermakelijke faciliteiten.

Résidence Klein Vink buitenzwembad

roompot banner

Villa’s en groepsaccommodaties Limburg 8 tot en met 16 personen

Voor groepen zijn er 2 typen accommodaties voor groepen te huur. Je kunt er een luxe villa voor 8 personen huren of een 16 persoons groepsaccommodatie.

Resort Arcen

Resort Arcen

Resort Arcen is ook gelegen in deze bekende plaatst met natuurlijke bronnen. Bij dit resort kan je een groepsaccommodatie 20 personen Limburg huren. Ook kan je een 16 persoons groepsaccommodatie bij Resort Arcen huren.

Omgeving

De locatie van Résidence Klein Vink is één van de voordelen van het vakantiepark. Het Roompot park is gelegen nabij de grens met Duitsland. Het is dan een aanrader om de grens over te gaan en een stedentrip te maken naar Düsseldorf. Het is ook mogelijk om in de directe omgeving een kijkje te gaan nemen bij de bekende kasteeltuinen van Arcen of het Nationaal Park De Maasduinen. Tevens biedt de omgeving de kans om te genieten van een prachtige wandel- en fietstocht.

Résidence Klein Vink recreatiemeer

Faciliteiten vakantiepark Résidence Klein Vink

Het befaamde kuuroord Thermaalbad is gelegen op het terrein van Résidence Klein Vink. Alle gasten mogen dagelijks een bezoek brengen aan het kuuroord en genieten van de faciliteiten. Er moet gedacht worden aan een zonnebank en een sauna. Het is ook mogelijk om jezelf te vermaken in het overdekte zwembad. Sportliefhebbers kunnen gaan tennissen, voetballen of een nieuwe highscore neerzetten op de midgetgolfbaan. Kinderen krijgen de kans om de speeltuin onveilig te maken of zich te laten entertainen bij de kids club van het vakantiepark.

Horecagelegenheden

Alle accommodaties, ook de groepsaccomodatie 16 personen, beschikken over een eigen keuken, dus het is mogelijk om zelf gaan kokkerellen. Geen zin om te koken, bezoek dan het restaurant van Résidence Klein Vink. Je kunt met je vrienden of familieleden tevens een hapje gaan eten in het eetcafé of een snack bestellen bij de snackbar.

Résidence Klein Vink binnenspeeltuin

Groepsaccommodaties op Résidence Klein Vink

Het Résidence Klein Vink is ook geschikt voor groepsvakanties. Er is een 16-persoons groepsaccommodatie beschikbaar. Deze staat bekend als GB 16 comfort. Deze luxe groepsaccommodatie is 205 vierkante meter groot en beschikt over zes slaapkamers, drie badkamers, een eigen parkeerplaats, sauna en een wasmachine. Een tweetal kamers beschikken over een televisie. De eindschoonmaak is ten alle tijden inbegrepen in de prijs van deze groepsaccommodatie.

twee accommodaties 8 personen huren

Is de 16 persoons groepsaccomodatie op vakantiepark bezet in de door jullie gewenste periode maar zou je er wel graag met een familie- of vrienden groep van 14 tot 16 personen verblijven? Wellicht is het dan en idee om 2 villa’s 8 personen te huren. Je hebt dan 2 huiskamers en 2 keukens en dat kan een voordeel zijn. Ook kan je kijken naar de mogelijkheid een groepsaccommodatie Limburg bij Landal Domein De Schatberg te huren of Roompot Maasresidence Thorn. Vergelijk het aanbod groepsaccomodaties Limburg voor je een keuze maakt.

Résidence Klein Vink wellness

Alle Roompot groepsaccommodaties Limburg.

Ben je gecharmeerd van een groepsaccommodatie Limburg op een vakantiepark? De Roompot Group exploiteert diverse vakantieparken in Limburg met groepsaccommodaties. Een overzicht van Roompot Limburg vind je hier.

Adres

Résidence Klein Vink, Klein Vink 4, 5944 EX Arcen.

Heerlijke Huisjes Groepsaccommodaties banner