Particuliere groepsaccommodatie Limburg

Je kunt hier een particuliere groepsaccommodatie Limburg huren

Wie op zoek is naar een groepsaccommodatie Limburg kan kiezen uit het huren van een accommodatie grote groep op een vakantiepark of een particuliere groepsaccommodatie Limburg huren. Beiden hebben hun voor- en nadelen. Alle groepsaccommodaties Limburg vanaf 30 personen zijn particulier. Deze 32 persoons uitgezonderd.

landal in het bos banner

Waarom een groepsaccommodatie Limburg particulier reserveren?

Er zijn veel argumenten om te kiezen voor een particuliere groepsaccommodatie Limburg of Zuid-Limburg en zeker niet te kiezen voor een groepsverblijf op een vakantiepark Limburg. Voor de meeste groepen is privacy een belangrijke reden. Daarnaast, als grote groep kan je niet op een vakantiepark terecht je daar geen grote groepsaccommodaties Limburg zul vinden. Daarnaast, veel groepen zijn bang op een vakantiepark bang voor geluidsoverlast van andere gasten. En dat heb je niet zo snel bij een particuliere groepsaccommodatie Limburg.

roompot banner

Voor hoeveel personen particulier groepsverblijf Limburg huren?

Je kunt voor een grote groep tot 70 personen nog een grote groepsaccommodatie Limburg huren. Dan heb je wel een beperkt aanbod. Particuliere groepsaccommodaties Limburg in de categorie 20 tot 40 personen zijn wat beter vertegenwoordigd. Toch kan je beter ook die categorie groepsaccommodaties niet als last minute boeken. Zeker niet een luxe groepsaccommodatie Limburg 40 personen.

groep gezellig aan tafel in de tuin

Particuliere groepsaccommodatie Limburg 14 personen huren.

Wie een 14 persoons groepsaccommodatie in Limburg wil reserveren, heeft de keuze uit een aantrekkelijk aanbod vakantieparken alsmede particulier aanbod. Voor het geval je op zoek bent naar een particuliere groepsaccommodatie Zuid-Limburg met minimaal 6 of 7 slaapkamers, vind je bij ons uitgebreide mogelijkheden.

Particulier vakantiehuis Limburg grote groep met buitenzwembad

Er zijn diverse particuliere grote vakantiehuizen Limburg met buitenzwembad te huur en villa’s grote groepen Limburg met buitenzwembad en bubbelbad of ligbad. Deze buitenzwembaden zijn in de regel niet verwarmd en om die reden minder geschikt voor een groepsverblijf in de winter.

prive zwembad in de tuin

Luxe villa voor groep met privé binnen zwembad in Limburg huren

Er zijn enkele groepsvilla’s met eigen binnenzwembad in Limburg te huur. Dit zijn de absolute Top Groepsaccommodaties. Zie bijvoorbeeld deze 24 persoons villa met privé binnenzwembad in Mechelen. Deze luxe villa met binnenzwembad Limburg kan je ook als groep van bijvoorbeeld 18, 19 of 20 personen huren. Elders in Nederland vind je meer particuliere groepsaccommodaties met binnenzwembad

vakantiehuis met zwembad en sauna

Groepsaccommodaties Limburg met privé sauna

Diverse particuliere groepsaccommodatie in Limburg hebben een privé sauna, meestal een infraroodsauna. Soms heeft zo een luxe groepsaccommodatie Limburg een sauna en jacuzzi of whirlpool en bubbelbad. Ideaal als je al groep in je privé wellness faciliteit wilt onthaasten.

Particuliere groepsaccommodaties Limburg rolstoelvriendelijk

Op zoek naar een groepsaccommodatie Limburg particulier welke geschikt is voor een rolstoelvakantie? Diverse groepsaccommodaties Zuid-Limburg zijn geschikt voor een verblijf met een rolstoel of rollator. Ze zijn drempelvrij en er is binnen voldoende ruimte om met een rolstoel te manoeuvreren. Zelfs met een bredere, elektrische rolstoel. Bij ieder van deze groepsaccommodaties Limburg staat omschreven op welke wijze aangepast zijn en geschikt voor een vakantie Limburg mindervaliden.

mindervalide man met kleinkinderen en hond

Jongeren groepen kunnen meestal geen particuliere vakantieverblijven Limburg huren

Als jongeren groep op zoek naar een particuliere groepsverblijf Limburg of groepsbungalow Zuid-Limburg? De meeste particuliere huiseigenaren laten huren door jongeren groepen niet toe. Zelfs bij groepen jongvolwassenen is het het niet altijd toegestaan een groot vakantiehuis Limburg of luxe groepsaccommodatie te huren. Als jongeren groep heb je meer kans om een groepsbungalow op een bungalowpark Limburg te kunnen huren of een chalet of stacaravan op een park of camping Limburg. Accommodaties voor schoolkampen in Limburg zijn wel vaak toegankelijk voor jongeren groepen en soms zelfs studenten groepen.

Heerlijke Huisjes Groepsaccommodaties banner