Paintball in Limburg

Paintball in Limburg, doen tijdens je vriendenweekend Limburg.
Groepsaccommodatie Limburg gehuurd in kader vriendenweekend? Zin om met je vrienden wat leukst te doen? Paintball is Fun! Ga paintballen tijdens je vriendenweekend Limburg of Zuid-Limburg.

landal in het bos banner

Paintballen tijdens je groepsuitje Limburg met vrienden

Paintball is één van de populairste uitjes in Nederland. Het is namelijk een vermakelijke teamsport. Het spel zal worden gespeeld in twee teams, die beide één en hetzelfde doel hebben. Wellicht moet jij het andere team volledig uitschakelen of de vlag van de opponent succesvol stelen. De spelers krijgen allemaal een paintballgeweer, waarin balletjes zitten gevuld met verf. Mocht een andere speler worden geraakt, dan is dat ook duidelijk zichtbaar. Er zal allerlei soorten vormen van paintball, waardoor iedere ronde weer uitdagend en spannend zal zijn.

Actief vrienden weekend uitje

Daarnaast is het ook een actief vrienden weekend uitje en is het vooral een leuke bezigheid. In Limburg kan jij op meerdere unieke locaties gaan paintballen, bijvoorbeeld met vrienden of familieleden. Wij raden je aan om te kiezen voor één van de arrangementen, bijvoorbeeld inclusief een lunch of een diner. Bekijk hieronder bij waar jij het beste een bezoekje kan gaan brengen voor een onvergetelijke paintball ervaring. Boek bij voorkeur een groepsaccommodatie Limburg die geschikt is voor een vriendenweekend.

roompot banner

paintballen met vrienden

Nog meer leuke activiteiten in Limburg

Hier zijn nog 12 leuke activiteiten in Limburg. Zo kan jullie vrienden uitje Limburg niet meer stuk.

Fun Valley Maastricht

In Eijsden kan jij terecht bij het altijd gezellige ‘Fun Valley Maastricht’. Fun Valley is zeker een leuke plek om te bezoeken tijdens een vakantie in Limburg. Het park beschikt over diverse vermakelijke activiteiten. Je kan bijvoorbeeld een escape room binnenstappen, lasertag spelen of jezelf vermaken in de binnenspeeltuin. In de zomermaanden is het buitenspeeltuin ook geopend. Liefhebbers van paintball kunnen een arrangement boeken, maar de minimale leeftijd is wel 18 jaar. De prijzen voor paintball beginnen bij 17,50 euro. Het is ook mogelijk om Die Hard Paintball (37,50 euro per persoon) spelen, het spel kan zomaar tot wel 2,5 uur duren. Het is Fun Valley Maastricht ook mogelijk om een drankje en een hapje te bestellen in één van de horecagelegenheden.

paintballen in de natuur

Powerarea in Lemiers

In het Limburgse Heuvelland kan jij ook de spanning gaan opzoeken en een bezoek brengen aan de Powerarea in Lemiers. Het is één van de bekendste indoor activiteitenhallen in het land. Je kan er namelijk meerdere leuke activiteiten ondernemen, zoals karaoke, darten, bowlen en dus ook paintballen. Het is de ideale locatie voor teamuitjes of familieweekenden. Powerarea is dan ook zeven dagen per week geopend. Liefhebbers van paintball kunnen een arrangement boeken voor 34,50 euro per persoon. Het arrangement bestaat uit anderhalf uur speelplezier en 100 paintballs per persoon. Het is mogelijk om nog meer balletjes bij te kopen voor een klein bedrag. De deelnemers moeten minimaal 18 jaar oud zijn en de groep dient uit minstens zes deelnemers te bestaan.

All In Echt

In het Limburgse Echt kan jij in de buitenlucht gaan paintballen, namelijk op het terrein van All In Echt. Het gebied bestaat uit 3000 vierkante meter, waardoor je op een unieke manier kan kennismaken met de teamsport. Het voelt net alsof jij op een oorlogsgebied rondloopt, een olieveld wel te verstaan. Echter is het gehele terrein opgedeeld in verschillende soorten thema’s. Je komt allerlei elementen uit oorlogsgebieden tegen, zoals de welbekende loopgraven en verschillende plekken om te schuilen. Er worden diverse arrangementen aangeboden, waaronder het Shoot The Bunny arrangement voor 65,00 euro per persoon. De speler mag dan 1,5 uur paintballen met 200 balletjes, waarna er een overheerlijke all-inclusieve BBQ volgt.

samen eten

Geschiedenis van paintball

Paintball ontstond in 1981 en was direct een groot succes. Amper twee jaar later werden de allereerste professionele paintball toernooien georganiseerd. Paintball werd al snel groot in de Verenigde Staten, waarna de sport ook werd gespeeld in Australië en Engeland. Tegenwoordig kan jij in onwijs veel landen een spelletje paintball gaan spelen, waaronder in Limburg. In Nederland zijn er ook professionele competities beschikbaar, waaronder zelfs de Eredivisie Paintball. Probeer de sport dus nu zelf uit tijdens je vriendenweekend in Limburg, wellicht kan jij nog een professional worden in deze sport.

Heerlijke Huisjes Groepsaccommodaties banner