Landal Marina Resort Well waterwoning 16CE – Nederland – Limburg – 16 personen

1.371,00

Groepsaccommodatie aan het water Limburg 12-16 personen.
Met aanlegsteiger en huur boot. Je verblijft op Landal Marina Resort Well aan het Leukermeer. Faciliteiten: Aanlegsteiger, binnenzwembad (op het park), bootverhuur, buitenzwembad (op het park), direct aan het water, Laadpaal, ligbad, magnetron, oven, playstation, terras, tuin, vaatwasser, vissteiger, aan viswater, wasdroger, wasmachine, wifi. Landal Marina Resort Well waterwoning 16CE – Nederland – Limburg – 16 personen.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Groepsaccommodatie aan het water Limburg 12-16 personen.
Met aanlegsteiger en huur boot. Je verblijft op Landal Marina Resort Well aan het Leukermeer. Faciliteiten: Aanlegsteiger, binnenzwembad (op het park), bootverhuur, buitenzwembad (op het park), direct aan het water, Laadpaal, ligbad, magnetron, oven, playstation, prive aanlegsteiger, terras, tuin, vaatwasser, vissteiger, viswater, wasdroger, wasmachine, wifi.

Landal Marina Resort Well waterwoning 16CE - Nederland - Limburg - 16 personen img-1

Landal Marina Resort Well, uniek vakantiepark Limburg.
In het noorden van Limburg, op een paar honderd meter van de kronkelende Maas vind je Landal Marina Resort Well. Hier verblijf je direct aan het Leukermeer dat zich leent voor heel veel waterplezier. Of je nu vanaf de eigen jachthaven van het park erop uit trekt naar het aangrenzende Nationaal park de Maasduinen, of koers zet naar (of over) de Maas: deze waterrijke, natuurlijke omgeving nodigt uit tot ontdekken. En aan het eind van de dag lekker bijkomen doe je in een van de luxe appartementen of vakantiewoningen, waarvan een deel uitzicht biedt op het Leukermeer. Dat is vakantie.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Landal.nl

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Personen

, , , , , , , ,

Huisdieren

, ,

Slaapkamers

, , , , ,

Badkamers

, , , , ,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , , , ,