Kasteelboerderij Gunhof – Nederland – Limburg – 35 personen

3.856,00

Groepsaccommodatie Limburg 30-35 personen.
Op zoek naar grote groepsaccommodatie Limburg met wellness faciliteiten? Deze luxe groepsaccommodatie in Limburg heeft een privé sauna en stoomdouche, daarnaast recreatieruimte, speeltoestellen kinderen en veel meet. Een ideale groepsaccommodatie Limburg voor een grote familie groep. Kasteelboerderij Gunhof is een historische groepsaccommodatie.
Faciliteiten, 14 slaapkamers en 14 badkamers. Biljart, glijbaan, ligbad, recreatieruimte, sauna, speeltoestellen, stoomdouche, tafeltennistafel, tafelvoetbal, terras, tuin, vaatwasser, wasmachine.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Groepsaccommodatie Limburg 30-35 personen.
Op zoek naar grote groepsaccommodatie Limburg met wellness faciliteiten? Deze luxe groepsaccommodatie in Limburg heeft een privé sauna en stoomdouche, daarnaast recreatieruimte, speeltoestellen kinderen en veel meet. Een ideale groepsaccommodatie Limburg voor een grote familie groep. Kasteelboerderij Gunhof is een historische groepsaccommodatie. Ideaal voor een familiereünie Nederland maar ook voor een trouwfeeest.
Faciliteiten, 14 slaapkamers en 14 badkamers. Biljart, glijbaan, ligbad, recreatieruimte, sauna, speeltoestellen, stoomdouche, tafeltennistafel, tafelvoetbal, terras, tuin, vaatwasser, wasmachine.

Kasteelboerderij Gunhof - Nederland - Limburg - 35 personen img-2

Deze prachtige groepsaccommodatie in Limburg heeft het allemaal. Een geweldige omgeving, geweldige faciliteiten en een comfortabel interieur. Ideaal voor vakanties met familie of vrienden.

Het landschap wordt gekenmerkt door de rivier de Maas, die niet ver van de vakantiewoning stroomt. De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van wandelingen en fietstochten.

Je beschikt over een grote, open woon- en eetruimte, een goed uitgeruste keuken en riante slaapkamers met comfortabele boxspringbedden en een eigen badkamer of douche.

Kasteelboerderij Gunhof - Nederland - Limburg - 35 personen img-3

Groepsaccommodatie Limburg met veel voorzieningen.
Ter ontspanning staat een wellness-ruimte met sauna en stoomdouche ter beschikking. Op de eerste etage tref je een recreatieruimte met tafelvoetbaltafel en een groot tv-scherm met mogelijkheden om je laptop aan te sluiten. De tafeltennistafel is (opgeborgen) te vinden in de schuur. Op de besloten binnenplaats van deze historische accommodatie kun je heerlijk buiten, maar toch uit de wind zitten. De grote tuin, een mooi gazon, een terras en enkele speeltoestellen bevinden zich aan de voorzijde. Barbecue-apparatuur kun je zelf meenemen of huren bij Slagerij van de Pasch in Meerlo.

Versterkte muziek (zoals een DJ of band) is in de woning niet toegestaan. Stiltegebied: versterkte muziek is niet toegestaan en buiten dient het na 23:00 uur stil te zijn.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Booking.com

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Personen

, , , , , , , , , , , , , , ,

Huisdieren

, , ,

Slaapkamers

, , , , , , , ,

Badkamers

, , , , , , , ,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , , , ,