Overnachten met een grote groep in Limburg

Groepsaccommodatie Limburg huren als je tenminste 2 keer met grote groep wilt overnachten.

Als je een weekendje Limburg gaat doen met een vrienden of familie groep en een leuke locatie zoekt om te kunnen verblijven en overnachten, kan je het beste een groepsaccommodatie Limburg huren. Dat is een vakantieadres voor een grote groep welke is ingericht om er met elkaar te kunnen recreëren, koken en overnachten. Je huurt zo een groot vakantiehuis Limburg meestal op basis zelfvoorziening. Soms is maaltijdverzorging mogelijk.

landal in het bos banner


In Limburg voor grote groepen tot ongeveer 40 personen.

In Limburg vind je niet de allergrootste groepsaccommodaties van Nederland. Grote groepsaccommodaties Nederland vind je vooral in Drenthe, Groningen, Overijssel en Friesland. Daar kunt je zelfs wel met 50, 60 of 70 personen overnachten. Ook al moet er bij gezegd worden dat luxe groepsaccommodaties Nederland voor 70 personen, ook in de Noordelijke provincies van Nederland schaars zijn. Overigens zijn er veel leuke dingen voor groepen in Limburg te doen.


groep gezellig aan tafel in de tuin

Overnachten op vakantiepark Limburg

Een groepsaccommodatie Limburg op een vakantiepark huren, kan zo zijn voordelen hebben en zeker als zo een park een restaurant of snakbar heeft waar je als groep kunt eten en wellicht maaltijden afhalen. Daarnaast, op de meeste vakantieparken Limburg kan je als groep meedoen aan leuke activiteiten en soms zelfs is er op zo een park een buitenzwembad of overdekt zwembad. Hele grote groepen kunnen op zo een park meerdere huisjes bij elkaar huren. Zodat je er ook als grote groep kunt overnachten. Kijk bijvoorbeeld eens naar de mogelijkheden op Buitenhof De Leistert te overnachten als groep.


buiten eten met groep vrienden

Overnachten in groepsaccommodatie Zuid-Limburg

Als vriendengroep een wandel- of fietsvakantie in Zuid-Limburg geboekt? Overnacht dan in een door ons geselecteerde groepsaccommodatie Zuid-Limburg. Bij het Drielandenpunt Vaals bijvoorbeeld. Ook aantrekkelijk bij een familieweekend Zuid-Limburg.


Andere ideeën om met grote groep in Nederland te overnachten

In Limburg is er lang niet altijd beschikbaarheid voor grote groepen. Voor groepen van 10 tot 20 personen is er echter volop aanbod. Indien er geen geschikte groepsaccommodatie in Noord, Midden of Zuid-Limburg beschikbaar is, zou je kunnen kijken een groepsaccommodatie Noord-Brabant te huren, en een groepsaccommodatie Belgisch-Limburg huren, is zeker ook een optie.
Overnachten met een grote groep, veel mogelijkheden in Nederland en België.


Heerlijke Huisjes Groepsaccommodaties banner