Landal Hoog Vaals

Groepsaccommodatie Limburg huren, Landal Hoog Vaals

Groepsaccommodatie Zuid-Limburg 12, 16 tot 24 personen op vakantiepark huren? Landal Hoog Vaals is een aanrader. Al deze groepsaccommodaties hebben een privé sauna, één 12 persoons groepsaccommodatie Limburg op Landal Hoog Vaals, 12 LT, heeft een bubbelbad én sauna en is aangepast voor mindervaliden. Dit is één van de unieke parken van Landal Limburg.

landal in het bos banner

Het Limburgse vakantiepark Landal Hoog Vaals is de ideale uitvalsbasis voor een vakantie in eigen land. Landal Hoog Vaals is gelegen in de nabije omgeving van het beroemde Drielandenpunt en biedt de kans om diverse interessante uitstapjes te maken. Er kan bijvoorbeeld een bezoek worden gebracht aan Maastricht of de mergelgrotten. Het vakantiepark in Limburg heeft zelf ook veel te bieden, zoals een zwembad en een golfbaan. Vanzelfsprekend zijn er voldoende eetgelegenheden te vinden in dit Landal park in Zuid-Limburg met luxe groepsaccommodaties.

Landal Hoog Vaals spelen

De groepsaccommodaties op Landal Hoog Vaals

Landal Hoog Vaals biedt groeps accommodaties aan voor stelletjes, gezinnen en grote familie- en vrienden groepen. De grootste groepsaccommodatie op dit park is geschikt voor 24 personen en heeft 2 slaapkamers en en privé sauna. De 16 persoons groepsaccommodatie heeft ook een privé sauna en 8 slaapkamers. De 12-persoons groepsbungalow is 150 vierkante meter groot en beschikt over zes kamers en een sauna. Er zijn tevens drie badkamers in de deze luxe groepsaccommodatie Zuid-Limburg te vinden.

Groepsaccommodatie 8 personen.

Indien jullie familie- of vrienden groep niet groter is dan 8 personen, is de 8 persoons groepsaccommodatie met privé sauna én bubbelbad op Landal Hoog Vaals super aantrekkelijk. Dit 8 persoons groepsverblijf heeft 4 slaapkamers. Ideaal voor een weekendje weg Zuid-Limburg met vrienden of familie. Vind hier meer groepsaccommodaties Limburg 8 personen.

Landal Hoog Vaals zwembad

Groepsaccommodatie Landal tot 32 personen huren?

Indien je met een groep groter dan 24 personen een weekendje Limburg wilt boeken en gecharmeerd bent van een verblijf op een Landal vakantiepark Limburg, moet je zeker eens kijken naar de mogelijkheden die Landal Domein de Schatberg biedt. Daar kan je namelijk een groepsaccommodatie Limburg 30-32 personen huren

Omgeving Landal Hoog Vaals

Er komen verschillende soorten vakantiegangers naar Vaals. Zuid-Limburg is hier dan ook op zijn mooist. Het is een goede vakantiebestemming voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers. Menige fietsvakantie Nederland wordt in deze omgeving georganiseerd. Het heuvellandschap kan eveneens gezien worden als een uitdagend gebied voor een actieve vakantie. In de omgeving van het Landal Hoog Vaals zijn er ook opties voor een bezoek aan een mooie stad, zoals Maastricht of Aken. In dit kader is de locatie ook zéér geschikt voor een vriendenweekend Zuid-Limburg.

Landal Hoog Vaals fietsen in de omgeving

Faciliteiten

In dit Zuid-Limburgse vakantiepark in Vaals zijn ook genoeg faciliteiten beschikbaar. Er moet gedacht worden aan een zwembad met een lange glijbaan, diverse biljarttafels en een bowlingbaan. De fans van golf kunnen een rondje maken op de adventure golfbaan of toch kiezen voor een 9 holes golfbaan. Vanzelfsprekend biedt het Landal Hoog Vaals ook huurfietsen aan, waaronder mountainbikes en elektrische fietsen. Ook dat is weer handig voor een fietsvakantie.

Overdekt speelparadijs op Landal Hoog Vaals

Er is ook aan de kinderen gedacht in het Landal Hoog Vaals vakantiepark. Het overdekte speelparadijs en de verschillende speeltuinen zorgen voor het nodige vermaak. Een ander pluspunt is de air-trampoline.

Landal Hoog Vaals binnenspeeltuin

Horecagelegenheden

De bezoekers kunnen in Landal Hoog Vaals voor een maaltijd terecht in Timber’s Brasserie. De brasserie is vrijwel de gehele geopend, namelijk voor het ontbijt, de lunch en een diner. In Café Jean kan de reiziger terecht voor een kopje koffie en een taartje. De snackcorner De Smulgaard is eveneens iedere dag geopend, waaronder voor afhaalmaaltijden. Natuurlijk kan de reiziger ook naar de supermarkt gaan en zelf een maaltijd klaarmaken in de groepsaccommodatie. Alle groepsaccommodaties op dit unieke vakantiepark in Zuid-Limburg worden verhuurd op basis van zelfvoorziening. Ook de mindervaliden groepsaccommodatie Zuid-Limburg 12 personen.

Adres

Landal Hoog Vaals, Randweg 21, 6291 DC Vaals.

Heerlijke Huisjes Groepsaccommodaties banner