Landal Domein de Schatberg

Groepsaccommodatie huren Landal Domein de Schatberg

Je kunt op dit Landal vakantiepark Domein de Schatberg, een groepsaccomodatie Limburg met sauna 30 tot 32 personen huren. Maar er is op dit familie park bijvoorbeeld ook een groepsaccommodatie Limburg voor 12 of 16 personen te huur. Veel ruimte en comfort in deze groepsaccommodaties en in een prachtige omgeving.

landal in het bos banner

Waarom kiezen voor Landal de Schatberg?

Vakantiepark Landal Domein de Schatberg is een populaire vakantiebestemming in Limburg. En dan met name voor familie groepen. Het park is gelegen in Sevenum en is vooral geliefd onder gezinnen, natuurliefhebbers en actieve groepen. Er kan in de nabij omgeving worden genoten van een natuurrijke wandeling of een uitdagende fietstocht. Echter biedt het vakantiepark zelf ook voldoende vermaak, zoals een zwembad, speelpark en een klimpark. Landal Domein de Schatberg is eveneens een ideale vakantiebestemming voor reizigers die een bezoekje willen brengen aan het attractiepark Toverland.

Omgeving

Landal Domein de Schatberg is geschikt voor een rustige en juist een actieve vakantie. De vlakke natuurgebieden zijn perfect voor lange fietstochten en wandelingen. In de omgeving worden er ook tal van watersporten aangeboden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een bootje te huren of jezelf uit te dagen in een kano. Gezinnen met kinderen raden wij aan om een uitstapje te maken naar Toverland. Het attractiepark biedt vermaak voor jong en oud.

Domein de Schatberg zwemmeer

Faciliteiten

Je hoeft Landal Domein de Schatberg trouwens helemaal niet te verlaten voor een vermakelijke tijd. Allereerst beschikt het vakantiepark over een binnenbad en een buitenbad. Het binnenbad is verwarmd en beschikt tevens over een glijbaan. Er kan ook worden ontspannen in het bubbelbad van Landal Domein de Schatberg. Sportliefhebbers kunnen in het park genieten van een voetbalveld, basketbalveld en tennisbanen. Het klimpark en de kabelbaan zijn eveneens aanraders voor de bezoekers van Landal Domein de Schatberg in Sevenum.

Horecagelegenheden

Een hapje eten is geen enkel probleem op het Limburgse vakantiepark. Het Snackpunt biedt de kans om te genieten van een snack. Echter kan de bezoeker in ‘de Serre’ ook terecht voor een lunch of een diner. In het restaurant is natuurlijk ook gedacht aan de kinderen, zo zijn er pizza’s en pannenkoeken verkrijgbaar. In de zomermaanden is het terras geopend.

Domein de Schatberg bowling

Groepsacommodaties Landal Domein de Schatberg

Er zijn verschillende soorten huisjes en groepsaccommodaties beschikbaar op Landal Domein de Schatberg in Sevenum. Niet alleen gaat het om huisje Limburg voor 2, 4, 6 of 8 personen. Het is echter ook mogelijk om een 10 of 12-persoons groepsbungalow of grote watervilla Limburg te boeken. Op Landal de Schatberg is ook een watervilla 14 personen te huur. Daarnaast is er een grote groepsaccommodatie Limburg te huur met privé sauna, die geschikt is voor grote groepen tot wel 32 personen. Zie onder.

Veel ruimte in de accommodaties.

Wat bij dit park in Limburg opvalt is dat de huize, villa’s en groepsaccommodaties ruim en luxe zijn.
De 10-persoons groepsbungalow bijvoorbeeld is 150 vierkante meter groot en beschikt over vijf slaapkamers en drie badkamers. Enkele grote pluspunten zijn de aanwezigheid van een eigen parkeerplaats, afwasmachine, bubbelbad en een infraroodsauna. Het is een optie om huisdieren mee te nemen tegen een meerprijs van 5,75 euro per nacht (per huisdier). Alle groepsbungalows op Landal Domein de Schatberg zijn rookvrij.

Domein de Schatberg huizen aan het water

Groepsaccommodatie 16 tot 32 personen.

Op zoek naar een luxe groepsacommodatie Limburg 16 tot 32 personen en dan bij voorkeur op een vakantiepark? Dan ben je hier aan het juiste adres want de grote groepsaccommdatie op Landal de Schatberg is geschikt voor groepen tot maar liefst 32 personen. Met een sauna, 13 slaapkamers en 13 badkamers zeer aangenaam te noemen. Deze grote groepsaccommodatie 32 personen van Landal heer een oppervlakte van maar liefst 750 vierkante meter.

Heerlijke Huisjes Groepsaccommodaties banner