Groepsaccommodatie vakantiepark Limburg

Groepsbungalow of groepsaccommodatie op vakantiepark Limburg huren.

Wie met een vrienden- of familie groep en uitje op een vakantiepark Limburg wil vieren inclusief overnachting, vindt hier een overzicht van de betere mogelijkheden. Alleen van toepassing als jullie groep niet groter is dan 24 á 32 personen.
Ook ideaal voor een vrienden- of mannenweekend.

landal in het bos banner

Op welke vakantieparken Limburg vind je accommodaties voor grote groepen?

Je kunt op verschillende vakantieparken in Limburg een groepsaccommodatie of groepsbungalow huren. Deze vakantieparken voor kleine en grote groepen zijn:

Animatie programma’s

Nagenoeg alle vermelde familie parken hebben een actief recreatie team en uitgebreid programma. Wel is dat meestal niet het hele jaar door. Check het activiteiten programma voor je een groepsaccommodatie, watervilla of groepsbungalow op zo een uniek vakantiepark boekt.

roompot banner

Groepsvakantie BBQ-en

Huisdieren meestal welkom

Op de meeste vakantieparken Limburg met vakantieverblijven voor groepen zijn huisdieren toegestaan. En dan meestal 2 per groepsaccommodatie. Wel ben je ook in het geval je een groepsvakantie met hond Limburg op zo een park boekt, gehouden aan de regels van het park wat betreft huisdieren. Maar dat is logisch.

Enkele vakantieparken Limburg met groepsaccommodaties uitgelicht.

Een aantal parken in Limburg zijn vanwege de voorzieningen, ligging en beschikbare groepsaccommodaties en groepsbungalows Limburg extra geschikt voor groepen. We lichten er een paar uit.

Landal de Schatberg

Landal de Schatberg in Sevenum heeft onder andere een binnenzwembad met glijbaan en stroomversnelling. Tevens een whirlpool en natuurbad met mogelijkheden om te waterskiën. Ook watervilla’s te huur. Accommodaties voor groepen tot 14 te huur. Daarnaast is er op Landal de Schatberg een groepsaccommodatie Limburg van 750 vierkante meter te huur! Met 13 slaapkamers en geschikt voor een groep van 16 tot 32 personen. Ideaal voor bijvoorbeeld een mannenweekend of familieweekend. Niet geschikt voor jongeren groepen of feestgroepen. Die vinden een geschikte accommodatie of jongeren vakantie op de website leukste jongeren vakantie

vakantie met een grote groep familie

Buitenhof De Leistert

Indien je wat voelt voor een verblijf op vakantiepark Limnurg, Buitenhof De Leistert in Roggel, kan je met een groepsbungalow huren. Op dit familie vakantiepark in Limburg zijn groepsbungalows te huur voor groepen tot wel 18 personen. Daarbij is het goed om te weten dat de 18 persoons groepsaccommodatie over 9 slaapkamers beschikt en kindvriendelijk is. Ook bijvoorbeeld de 11, 12 en 13 persoons groepsbungalows zijn ingericht voor familie vakanties. De Leistert heeft 3 restaurants, een indoor speelparadijs en mooi binnenzwembad.

Vakantiepark Weerterbergen

Bij het bekende vakantiepark Limburg Weerterbergen in Weert kan je met een groep tot en met 24 personen verblijven. Er is één luxe groepsaccommodatie met 9 slaapkamers te huur. Deze staat bekend als familievilla FV24 Comfort. Deze grote groepsaccommodatie op vakantiepark Weerterbergen heeft een privé sauna. Op dit luxe familie vakantiepark staan ook 10, 14 en 18 persoons familievilla’s met privé sauna te huur voor groepen. Roompot Weerterbergen is een park midden in de bossen. Het park heeft o.a. een binnen- en buitenzwembad, natuurplas, diverse restaurants en een klimwand.

familie in particuliere accommodatie

Resort Arcen

Luxe groepsaccommodatie met wellness faciliteiten op mooi park in Limburg huren? Kijk dan eens naar Resort Arcen. Daar zijn luxe familievilla’s en groepsaccommodaties Limburg met wellness faciliteiten te huur. Voor groepen tot wel 20 personen. Huur een landhuis voor 16 personen, een luxe familievilla voor 20 personen of een 12 persoons wellness villa. Er is zelfs een wellness villa 8 personen met sauna en privé zwembad te huur maar die is natuurlijk veel te klein voor grote groepen. Op een steenworp afstand van dit unieke vakantiepark ligt Thermaalbad Arcen. Met diverse thermaalbaden en sauna’s.

    Toch kiezen voor een particuliere groepsaccommodatie Limburg?

    Is er geen geschikt aanbod te vinden op deze geselecteerde vakantieparken Limburg of is er geen last minute Limburg beschikbaar? Kijk dan naar het uitgebreide aanbod particuliere mogelijkheden. Je kunt ook een particuliere groepsaccommodatie Limburg voor een grote groep van 40 of 50 personen boeken.

    Heerlijke Huisjes Groepsaccommodaties banner