Bungalowpark Schin op Geul

Vakantie met groep in Limburg?

Kijk eens naar de mogelijkheden op Bungalowpark Schin op Geul. Daar vind je groepsaccommodaties voor groepen tot en met 12 personen.
Zuid-Limburg is een geliefde vakantiebestemming in Nederland. De vakantieganger kan ervoor kiezen om te overnachten op het populaire Bungalowpark Schin op Geul.

landal in het bos banner

Ideaal voor wandelaars en fietsers.

Het vakantiepark is gelegen in een natuurrijk gebied, dat vooral geschikt is voor wandelaars en fietsers. Het is tevens mogelijk om een uitstapje te maken naar het historische Maastricht of één van de andere Zuid-Limburgse steden. Het Bungalowpark Schin op Geul beschikt ook nog over tal van faciliteiten en voldoende vermaak voor jong en oud.

roompot banner

Limburg voor grote groepen

Bungalowpark Schin op Geul is een perfecte vakantiebestemming voor grote groepen. Je kunt er een luxe groepsaccommodatie voor 12 personen huren. Door 2 van deze accommodaties 12 personen tegelijkertijd te huren, kan je er zelfs met een vrienden- of familie groep tot 24 personen terecht.

Vakantiepark Schin op Geul picknick

Omgeving Bungalowpark Schin op Geul

Bungalowpark Schin op Geul is gelegen in het zuiden van de provincie Limburg. De natuurrijk omgeving biedt de kans om te genieten van mooie wandelroutes en fietstochten. Het is niet voor niets dat Schin op Geul vaak het startpunt is voor een 3 of 5 daagse fietsvakantie Nederland. De meeste bezoekers kiezen voor een uitstapje naar de Mergelgrot of de historische stad Maastricht. Het is eveneens leuk om een kijkje te nemen bij het Drielandenpunt of te gaan winkelen in het Duitse Aken. Gezinnen met kinderen kunnen de dierentuin in Kerkrade of het attractiepark Toverland gaan bezoeken.

Faciliteiten

Bungalowpark Limburg met fietsverhuur. Het Bungalowpark Schin op Geul biedt meer dan genoeg vermaak. De gasten kunnen bijvoorbeeld gaan bowlen op het vakantiepark, maar ook een fiets huren of een BBQ organiseren. De huurfietsen zijn beschikbaar bij de receptie en er kan tevens worden gekozen voor een elektrische fiets. Dat maakt het mogelijk om bijvoorbeeld een fietsvakantie Limburg te boeken. Hier vind je leuke fietsroutes Limburg.

fietsen in de glooiende natuur

Leuke activiteiten.
Daarnaast worden er ook activiteiten aangeboden in de directe omgeving, zoals een indoor skihal en een golfbaan. Kinderen kunnen zich vermaken met verschillende sporten, zoals basketbal, voetbal, tennis en tafeltennis. In het park zijn ook meerdere speeltuinen te vinden, waaronder een overdekte speeltuin welke het gehele jaar geopend is.

Horecagelegenheden

Bungalowpark Schin op Geul beschikt over een eigen restaurant, waar jij als vakantieganger kunt genieten van een ontbijt, lunch of een diner. Snelle maaltijden zijn beschikbaar bij de snackbar of het altijd gezellige eetcafé op dit bungalowpark in Zuid-Limburg. De prijzen liggen laag, maar het is ook mogelijk om zelf te gaan koken in je luxe groepsaccommodatie.

groep gezellig aan tafel in de tuin

Accommodaties op Bungalowpark Schin op Geul

Er worden verschillende groepsaccommodaties Limburg aangeboden op Bungalowpark Schin op Geul. De accommodaties beginnen bij twee personen en de grootste groepsbungalow is geschikt voor maximaal 12 personen. De 12-persoons groepsbungalow is 140 vierkante meter groot en beschikt over zes slaapkamers en twee badkamers. De groepsaccommodatie is ruim opgezet en heeft vanzelfsprekend gratis Wifi en meerdere televisies.

Heerlijke Huisjes Groepsaccommodaties banner